Dé audiovisuele specialist voor ieder evenement

Bij TimSL weten wij hoe jouw evenement moet klinken om het onvergetelijk te maken. Heb jij binnenkort een (bedrijfs)evenement? Wij hebben voor jou het podium, de lichten en het geluid! Bij TimSL huur jij alles wat je nodig hebt voor jouw event.

Versterk jouw evenement

Huren van licht

Het is onze passie om iedere beleving uniek te maken. Daarom adviseren wij jou graag over de inzet van licht tijdens jouw evenement. Wil jij een volledige lichtinstallatie huren? Of ben je op zoek naar een vaste partner voor licht verhuur? Dan helpen wij jou graag.

Versterk jouw evenement

Huren van geluid

Het huren van geluidsapparatuur voor een evenement kan uit veel elementen bestaan, zoals luidsprekers, versterkers, microfoons en mengpanelen. De specifieke apparatuur die nodig is, hangt af van de grootte en het type evenement, evenals de locatie en akoestiek van de locatie. Bij het huren van geluidsapparatuur is het belangrijk om samen te werken met een AV specialist dat ervaring heeft met het leveren van geluidsapparatuur voor vergelijkbare soorten evenementen. Voor ons is het belangrijk te weten hoeveel gasten aanwezig zullen zijn, welk type evenement het is en op welke locatie dit plaatsvindt. Zo kunnen wij de juiste apparatuur aanbevelen.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de technische ondersteuning, TimSL biedt daarom ook gecertificeerde technicus om de apparatuur tijdens het evenement in te stellen en te bedienen.

Versterk jouw evenement

AV technicus inhuren

Als je een evenement organiseert, is het belangrijk dat alles perfect verloopt. Dit geldt ook voor het geluid en het licht. Een goede geluids- en lichtinstallatie zorgt ervoor dat uw gasten zich comfortabel voelen en dat uw boodschap duidelijk overkomt. Onze technici hebben de juiste kennis en ervaring om een professionele geluids- en lichtinstallatie te installeren en te bedienen. Hierdoor kan jij erop vertrouwen dat alles goed werkt en dat jouw gasten een goede beleving hebben. Bovendien kan jij je concentreren op andere zaken, zoals het organiseren en hosten van het evenement zelf.

Vragen? Wij zitten klaar!

Vragen? Wij zitten klaar!