Voor het festival Primal heeft TimSL het geluidssysteem verzorgd

Het outdoor Hardstyle festival Primal was met 3.500 bezoekers een groot succes, mede dankzij de bijdrage van een professionele geluidstechnicus. TimSL was verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van het geluidssysteem voor het festival, en heeft hiermee een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een onvergetelijke ervaring voor de festivalgangers.

Het belang van een goed geluidssysteem op een festival

Een goed geluidssysteem is essentieel voor een geslaagd festival. Het onjuiste geluidssysteem kan leiden tot een slechte ervaring voor de festivalgangers, waardoor zij minder geneigd zijn om op een volgend festival terug te keren. Het is daarom van groot belang om te zorgen voor een geluidssysteem dat van hoge kwaliteit is, zodat de muziek helder en krachtig klinkt voor iedereen op het festivalterrein. In de voorbereidingen hebben wij daarom een aantal 3D tekeningen gemaakt om het geluid te simuleren. Zo wordt direct duidelijk hoeveel geluid wij nodig zouden hebben zonder onnodig overlast te geven aan een naastgelegen woonwijk.

TimSL: de juiste keuze voor Primal

TimSL heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en implementeren van geluidssystemen voor festivals en evenementen. Zijn kennis en vaardigheden zijn hierdoor van onschatbare waarde geweest voor het succes van het geluidssysteem op Primal.

TimSL heeft in samenwerking met de organisatie van het festival gekeken naar de specifieke eisen en wensen voor het geluidssysteem. Hierbij is rekening gehouden met de grootte van het festivalterrein, het aantal bezoekers en de soort muziek die gedraaid zal worden. Op basis hiervan is er een op maat gemaakt geluidssysteem ontworpen, waarmee optimaal gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare middelen.

Resultaat: een geweldige festivalervaring

Dankzij het harde werk van TimSL en zijn team was het geluid op Primal van uitzonderlijke kwaliteit. De muziek klonk helder en krachtig, waardoor festivalgangers optimaal konden genieten van de optredens. Dit heeft geleid tot een onvergetelijke festivalervaring voor de bezoekers, en heeft bijgedragen aan het succes van het festival.

Conclusie

Een goed geluidssysteem is essentieel voor een geslaagd festival, en TimSL heeft hiermee op Primal bewezen dat hij de juiste keuze is voor het verzorgen van een geluidssysteem van hoge kwaliteit. Zijn jarenlange ervaring en kennis hebben geresulteerd in een op maat gemaakt systeem, waardoor festivalgangers optimaal konden genieten van de muziek en de optredens.

Wilt u ook een onvergetelijke festivalervaring creëren voor uw bezoekers? Overweeg dan om TimSL in te huren voor het ontwerp en implementatie van uw geluidssysteem. Zijn professionele aanpak en ervaring garanderen een systeem van de hoogste kwaliteit, waardoor uw festival een onvergetelijke ervaring wordt voor uw bezoekers.

Technisch

PA
L’acoustics Kara (18 x)
L’acoustics ARCS focus (2 x)
L’acoustics SB18 (4 x)
L’acoustics SB28 (16 x)
L’acoustics LA8 (8 x)

Monitor
L’acoustics ARCS Wide (2 x)
L’acoustics ARCS Focus (2 x)
L’acoustics SB18 (2 x)
L’acoustics LA8 (2 x)

DJ Gear
Pioneer CDJ2000 Nexus (4 x)
Pioneer DJM900 Nexus (1 x)
Soundcraft audio regie
Shure Draadloze microfoons